Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2009

Υπάρχει σαπίλα στα κόμματα.Τελικά υπάρχει τρόπος να ψηφίσουμε σωστά και Δημοκρατικά στις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου;


Ένα σπίτι είναι παλιό και χρειάζεται ανακαίνιση, βέβαια και ανακαίνιση να γίνει πάλι παλιό θα είναι και η σαπίλα θα μείνει στο κάτω μέρος. Δυστυχώς έτσι είναι και τα κόμματα μας στην Ελλάδα η σαπίλα δεν μπορεί να φύγει,οι ηγέτες των δυο μεγάλων κομμάτων δεν είναι δημιουργεί,δεν δημιούργησαν οι ίδιοι τα κόμματα τους !!!
Δεν ζορίστηκαν ποτέ !!!
Τα βρήκαν όλα έτοιμα :
Την εξουσία.
Το όνομα.
Το κόμμα.
Την περιουσία.
Τους συνεργάτες.
Υπάρχει τρόπος να περιορίσουμε την σαπίλα;
Ναι αν ψηφίσουμε μικρά κόμματα ΣΥΡΙΖΑ,ΛΑΟΣ,ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ,ΚΚΕ
Ναι αν ψηφίσουμε νέα πρόσωπα τόσο ηλικιακά άλλα και πολιτικά.
Ναι αν ψηφίσουμε πρόσωπα δραστήρια που ασχολούνται με τα προβλήματα του τόπου μας που αφορούν όλους μας όπως π.χ. άτομα σαν την ΛΙΤΣΑ ΑΜΜΑΝΑΤΙΔΟΥ-ΠΑΣΧΑΛΙΔΟΥ(ΣΥΡΙΖΑ):

  • ΓΙΑΤΙ ΕΚΑΝΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΜΕ Θέμα: Αγανακτισμένοι οι ροδακινοπαραγωγοί συμπύρηνων συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις.


  • ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ-ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ-ΛΙΜΕΝΙΚΩΝ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ


  • ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΒΙΟΤΕΧΝΕΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΤΟ ΚΕΚ ΤΗΣ ΓΣΕΒΕΕ


  • ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ “ΒΟΗΘΩΝ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΩΝ” ΣΤΟ ΙΕΚ ΛΑΓΚΑΔΑ


  • ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΥΣ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ


  • ΓΙΑΤΙ ΕΚΑΝΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ Το Πλήγμα που υπάρχει στον ερασιτεχνικό αθλητισμό με την καθυστέρηση καταβολής της τακτικής επιχορήγησης από το Υπουργείο Πολιτισμού.


  • ΓΙΑΤΙ ΕΚΑΝΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΜΕ ΘΕΜΑ: Αποζημίωση των τοματοπαραγωγών Μεσσηνίας από τις ζημιές από το νέο εχθρό της τομάτας Tuta absoluta.


  • ΓΙΑΤΙ ΕΚΑΝΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΕΡΩΤΗΣΗ για την περικοπή και μη καταβολή των δεδουλευμένων υπερωριών του προσωπικού του Γ. Ν. Δράμας.


  • ΓΙΑΤΙ ΕΚΑΝΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΕ Θέμα: Εταιρεία φάντασμα θέλει να εγκαταστήσει υπόγειο και υποθαλάσσιο αγωγό μεταφοράς υγρών καυσίμων στο Δήμο Νέας Τρίγλιας, Νομού Χαλκιδικής.


  • ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΠΛΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΔΙΕΤΙΑ

Τέλος αν τελικά αποφασίσουμε να ψηφίσουμε και πάλι ΠΑΣΟΚ Η ΝΔ (ας κάνουμε και μια προσευχή πρώτα και να μην περιμένουμε φυσικά προσωπικό όφελος)τουλάχιστον όμως να ψηφίσουμε νέους ανθρώπους, σαν την Ευα-Ευδοξία Καϊλή (ΠΑΣΟΚ) ή σαν το Γεώργιο Κασαπίδη (ΝΔ) , άτομα δηλαδή δραστήρια που δεν έχουν υποκύψει σε λαμόγια.
Πρέπει να επιλέξουμε που θα ρίξουμε την ψήφο και σε ποιο πρόσωπο.
Πάντως η αποχή δεν είναι λύση.!!!

Ευχαριστώ. SERTAKHS