Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2009

Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑΥΤΟ ΕΒΑΛΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ



«ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ»

Είχε πραγματοποιήσει Δυναμική παρέμβαση ο Παναγιώτης Ψωμιάδης στο 10ο Παγκόσμιο Συνέδριο Παμμακεδονικών Ενώσεων από ολόκληρο τον κόσμο, που είχε γίνει στο «ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ» του Λιτοχώρου, δίπλα στο αρχαίο Δίον, στους πρόποδες του Ολύμπου!

Προχώρησε σε δυναμική παρέμβαση ρήξης με την τότε πολιτική της πρώην Κυβέρνησης στο Σκοπιανικό, απαιτώντας σε πολύ υψηλούς τόνους «να αποχωρήσουμε από τις διαπραγματεύσεις τώρα!!! Δεν θα ξεπουλήσουμε το όνομα της Μακεδονίας!»

βροντοφώναξε εν μέσω ζωηρών επευφημιών και θερμότατων χειροκροτημάτων, απειλώντας ξεκάθαρα τους σχεδιαστές της εθνικής υποχώρησης!

ΜΕΤΩΠΙΚΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΕ ΝΤΟΡΑ


Η δημόσια απαίτηση για άμεση αποχώρηση από τις διαπραγματεύσεις, αποτελεί ολοφάνερη μετωπική σύγκρουση με την πολιτική της τότε Υπουργού Εξωτερικών, που συνεχίζει να διαπραγματεύεται μεθοδικά τοαδιαπραγμάτευτο όνομα της Μακεδονίας και των Μακεδόνων, αντίθετα με την ευρύτατη δημοκρατική εναντίωση του απανταχού Ελληνισμού, αντίθετα με τη γραμμή και το δάκρυ του αείμνηστου Κωνσταντίνου Καραμανλή, του ίδιου του ιδρυτή της ΝΔ.
Η επιλογή είναι όλων μας ας ψηφίσουμε για την Μακεδονία …έτσι και αλλιώς όλες οι προσδοκίες που είχαμε για τους Πρωθυπουργούς και αρχηγούς των μεγάλων κομμάτων που πέρασαν διαψευστήκαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: